Zevenbergse Judoka’s zeer actief bezig

ZEVENBERGEN - Zondagochtend 12 november vond het derde 500 punten toernooi van dit seizoen plaats. Ditmaal in onze eigen dojo in Zevenbergen waar het een goed bezet en gezellig toernooi werd. In totaal deden er zo'n 160 judoka's van 5 tot 12 jaar mee. Vanuit onze eigen vereniging deden 13 Zevenbergse judoka's mee.

Door deze judoka's zijn weer de nodige punten gesprokkeld! Sommigen haalden mooie scores met ippons en anderen wisten precies genoeg punten te verdienen voor een beker. Verder kreeg iedereen ook deze keer weer een mooie oorkonde.

Hierbij willen wij ook alle vrijwilligers, scheidsrechters en enkele jeugdleden bedanken voor hun inzet tijdens ons toernooi. Mede dankzij jullie was het zeer geslaagd!

Zaterdag 11 november

Zaterdag vonden er twee toernooien plaats. De streekontmoeting in Hank. Hier deden zes judoka's van JV Zevenbergen aan mee. Maar liefst vijf judoka's wisten de 1e plaats te veroveren. Julia Roubos, Jeffrey van Slochteren, Maikel van Slochteren, Merijn Nijhof en Sebas Bol. Een mooie 2e plaats was er voor Mike de Wit. Gefeliciteerd kanjers!

Zaterdag stond ook het internationaal Residentie Judo toernooi in Den Haag op de agenda. Tyn van Rosmalen en Ilse Vissers waren geselecteerd om aan dit grote toernooi mee te doen. De top van de top deed mee met dit toernooi.

Tyn van Rosmalen moest al heel vroeg de mat op en wist zeer overtuigend al zijn wedstrijden met ippon te winnen. Al het vele trainen is weer beloond met een fantastische 1e plaats en een prachtige medaille. Gefeliciteerd Tyn!

Ilse Vissers was eind van de middag aan de beurt. Ilse werd ingedeeld in een zware poule met grote meiden. Toch wist Ilse twee wedstrijden te winnen wat resulteerde in een mooie 3e plaats. Ook zij kreeg een prachtige medaille omgehangen. Al met al een zeer druk en actief weekend voor al onze wedstrijd judoka's.