Uitslagen Smash ’70

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - In de vierde ronde van de najaars competitie speelden de Smash '70 tafeltennis teams weer een uitwedstrijd.

Team 1 trad aan tegen het sterke team van The Back Hands. Zij lieten duidelijk zien waarom zij op de eerste plaats staan en Smash '70 leed een gevoelige 8-2 nederlaag. Joris Gerritsen redde de eer met 2 winstpartijen en Ludo Gommers en Pierre Uitdehaag scoorden deze keer niets. Zolang de inhaalwedstrijd nog niet gespeeld is blijft de stand rommelig. Voorlopig staat Smash '70 op een 4e plaats in een poule waar nog maar 5 teams over zijn.

Team 2 ging op bezoek bij Yerseke en startte redelijk sterk. Helaas konden zij die trend niet voortzetten in de tweede helft van de wedstrijd en uiteindelijk stond er 7-3 op het scorebord. Jacqueline van Osta won 2 partijen en Sander van Dongen voegde daar 1 punt aan toe. Raymond Liebau die de laatste weken goed op dreef was scoorde niets. Team 2 staat hierdoor nog wat vaster op de laatste plaats in de 4e klasse.

Team 3 speelde in Oudenbosch tegen Vice Versa '51. Petra Gommers deed deze ronde mee in verband met een blessure van Corné Polak en zij wist 2 partijen te winnen. Wim Hopmans voegde daar ook 2 winstpartijen aan toe en het dubbel zorgde voor het vijfde punt. Helaas bleef Chris Keyzer deze ronde zonder punten. 5-5. Hierdoor staat team 3 voorlopig op een vierde plaats in de 6e klasse maar de onderlinge verschillen zijn gering.

Programma

De komende twee weken wordt er niet gespeeld en op 27 oktober worden de wedstrijden thuis in Noordhoek weer vervolgd tegen Tanaka uit Etten-Leur en twee teams van TCO uit Ossendrecht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief