Judoka’s JV Zevenbergen beleven mooi judotoernooi

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Sporthal Baskenburg in Vlissingen was Zaterdag 7 oktober het strijdtoneel voor een superleuk toernooi. Sportschool Geelhoed was de gastheer op dit toernooi en zorgde wederom voor een zeer goed georganiseerd toernooi. Met als speciale gast, top judoka: Juul Franssen,

Een aantal judoka's van JV Zevenbergen gingen naar huis met een prachtige beker!

Tyn van Rosmalen was heel vroeg aan de beurt. Na 5 spannende wedstrijden waarin hij mooie worpen liet zien mocht hij van Topjudoka Juul Franssen de beker voor de 3e plaats in ontvangst nemen.

Sem Zijlmans en Jakob Krijger (oud judoka's van JV Zevenbergen) gingen als een speer. Jakob wist na een paar zware wedstrijden uiteindelijk de 3e plaats te pakken. Sem moest zelfs nog 2 wedstrijden extra doen. Na deze zware wedstrijden stond de stand nog gelijk waardoor de organisatie heeft besloten om ze allemaal een beker voor de 3e plaats te geven. Wat een mooi gebaar.

Bij Elle van Batenburg ging het deze keer iets minder goed. Elle deed zo haar best maar het kwam er deze keer niet uit. Volgende keer beter meid! Goed gedaan.

Yorick van de Wolf zat in een hele grote poule en moest ontzettend lang wachten op zijn 1e wedstrijd. Yorick heeft een wedstrijd mooi gewonnen maar meer zat er deze keer niet in. Ook voor Diego van Rosmalen ging het niet zoals hij wilde. Helaas mannen, volgende keer beter.

Merijn Nijhof en Sebas Bol deden voor de allereerste keer mee met een JBN toernooi. Wat waren ze nerveus..... Merijn deed super goed z'n best maar het lukte helaas niet. Sebas heeft zich prima staande gehouden en wist 2x een wedstrijd te winnen. Wat een prestatie voor Sebas in zo'n grote en sterke poule.

Ilse Vissers zat in een poule van 3 sterke meiden. Deze poule werd 2x gespeeld. Ilse heeft goed werk verricht en mocht zich na 4 overwinningen kampioen noemen!!

Julia Roubos moest vandaag ook flink haar best doen, maar na een paar overwinningen had ook Julia een prachtige 3e plaats verovert.

De uitslagen

1e plaats: Ilse Vissers.

3e plaatsen: Tyn van Rosmalen, Julia Roubos, Sem Zijlmans en Jakob Krijger.

Allemaal van harte proficiat namens Judo vereniging Zevenbergen.

Voor meer informatie kijk op onze website www.jvzevenbergen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief