Volop activiteiten op het veld van KV Focus

ZEVENBERGEN - Het afgelopen weekend was er volop activiteit op het veld van Focus. Alle teams, die zaterdag hun wedstrijd hadden, speelden thuis dus een volle bak.

De allerkleinste of te wel Focus E1 wisten een goede wedstrijd in hun voordeel te beslissen en met 5-2 te winnen. De B1 maakte het erg spannend tegen de B1 van Terda uit Breda. Ze hebben met 6-2 voor gestaan maar konden niet verhinderen dat Terda heel sterk terug kwam. Op het allerlaatste moment wist Focus B1 toch nog de wedstrijd naar zicht toe te trekken en wonnen nipt met 9-8. Focus A1 had een moeilijk tegenstander aan Luctor A1. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij de teams helemaal niets voor elkaar onderdeden. Met nog 5 minuten te spelen was de stand zelfs in evenwicht 10-10. Na het laatste fluitsignaal bleek dat toch de Focus A1 de eer moesten laten aan Luctor A1 die de wedstrijd met 10-12 wisten te winnen. Was wel een heel spannende wedstrijd. Focus 2 die vorige week nog een grote nederlaag leden deden het nu een stuk beter en dan tegen DSO(K)5. De ruststand was 4-4 en in de 2e helft kwam DSO betere in zijn spel. Focus kon redelijk bijhouden maar verloren de wedstrijd alsnog met 9-11. Focus 1 mocht in hun tweede wedstrijd aantreden tegen VIOS(W)3. Vooral de 1e helft verliep moeizaam en beide teams waren gelijkwaardig. De ruststand was 3-2 voor de thuisploeg. In de 2e helft ging het bij Focus 1 een stuk beter en werden de verkregen kansen ook benut. VIOS kon geen tegenstand meer bieden en Focus 1 wist deze wedstrijd dan ook verdiend te winnen met 11 - 2. Ook de Dames van Focus hadden het zwaar tegen de Dames van KVS17 Het was een spannende wedstrijd waarin beide teams niet voor elkaar onder deden. Ditmaal was het geluk aan de zijde van onze Focus Dames want ze wisten met 10-11 te winnen

Doordat afgelopen week bijna alles thuis speelde zijn er komende week veel uitwedstrijden

Voltreffers 2-Focus 1 av.14.30u

Focus Dames 1-BIO Dames 1 av.16.00u Etten-Leur: Ook bij Focus hebben we al jaren een Dames team dat in de wedstrijd klasse uitkomt. Benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Kom naar deze wedstrijd kijken en zie zelf hoe mooi en spannend Dames korfbal kan zijn.