Afbeelding

Biljart Interland bij JBV Amorti

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Op 18, 19 en 20 augustus wordt bij JBV Amorti in Zevenbergen de biljartinterland gespeeld om de Coupe van Beem.

Dit is de 49e editie van dit 3-landen biljarttoernooi van Nederland, België en Duitsland waarvan de 8 nationale jeugd biljartkampioenen het tegen elkaar op zullen nemen. Dit jaar wordt er voor het eerst door 2 spelers het 3-banden spel gespeeld.

Nadat JBV Amorti al eerder het Europese Kampioenschap 3-banden groot heeft georganiseerd is het de 1e keer dat dit 3-landen toernooi door Amorti wordt georganiseerd. In verband met het 50-jarig jubileum van JBV Amorti is dit door de KNBB aan Amorti toegewezen.

Op vrijdag 18 augustus zal om 14.00 uur de officiële opening plaatsvinden waarbij wethouder Eef Schoneveld de openingsstoot zal verrichten. De eerste partijen beginnen dan om 14.30 uur en de laatste partijen staan om 20.00 uur op het programma.

Op zaterdag 19 augustus zal er 's morgens een rondvaart door de Biesbosch worden aangeboden aan alle spelers, arbiters en begeleiders. De eerste partijen worden om 13.30 uur gespeeld en hier staan ook de laatste partijen om 20.00 uur op het programma.

Op zondag 20 augustus wordt om 10.00 uur begonnen. Omstreeks 14.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarna om 15.00 uur alle deelnemers en begeleiding huiswaarts zullen keren.

Tijdens het gehele toernooi is de toegang gratis in het biljartcentrum van JBV Amorti, Dr.Arienslaan 88 in Zevenbergen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief