KV Focus korfbal klaar voor het nieuwe seizoen

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Het is bijna weer zover. De vakanties lopen op een eind en we kunnen weer overgaan op de dagelijkse gang van zaken. Zoals werk , school en niet te vergeten sport. Maar dat wil niet zegen dat er tijdens de vakanties niets gedaan is.

De toernooicommissie heeft in deze periode zeker niet stil gezeten. Door de fusie perikelen kon men pas laat de uitnodigingen de deur uit doen maar ze zijn er in geslaagd om weer een internationaal toernooi van de grond te krijgen. Momenteel zijn er op Zaterdag 33 teams aangemeld en op Zondag komen er tot nu toe 19 teams. Het internationale karakter wordt weergegeven door deelname uit Tsjechië en België. Natuurlijk zijn er ook Nederlandse inschrijvingen. De data van het toernooi zijn zaterdag 26 en zondag 27 augustus a.s. Het zal plaatsvinden op ons veld gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur en zal voor iedereen gratis te bezoeken zijn

Bij de korfbalvereniging Focus (voorheen ELKV/Zevenbergen ) zijn ze er helemaal klaar voor. Nu al zijn er leden die al voor zichzelf wat aan het trainen zijn. De officiële trainingen gaan van start op dinsdag 22 Augustus, dan zullen de velden vanaf 18.45 uur bezet zijn door de teams van KV Focus om zich voor te bereiden op de komende competitie. Getraind wordt er zowel op dinsdag als op donderdagavond. Deze competitie zullen we ingaan met twee Senioren teams breedtekorfbal, een Dames team en Junioren team in de wedstrijd klasse en vijf jeugd teams. Maar, zoals alle verenigingen, hebben wij in onze teams mogelijkheden voor uitbreiding. Zin in korfballen bij KV Focus of nieuwsgierig geworden naar het spelletje? Wij nodigen je graag uit om eens te komen kijken bij een wedstrijd of om een paar keer mee te trainen. Meld je aan of kom gewoon een keertje langs.

Met andere woorden nieuwe leden zullen van harte welkom zijn. Kom dus gerust eens een kijkje nemen op een van onze trainings avonden en/of bij een van onze thuiswedstrijden in de komende competitie. Er zijn dan altijd voldoende mensen aanwezig om uw evt. vragen te beantwoorden Of neem een kijkje op onze site www.kvfocus.nl. Daar is ook informatie over korfbal bij KVFocus te vinden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief