Uurtje Actief blijft ook in de vakantieperiode in beweging

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Veel sportverenigingen kennen een zomerstop. En dat is jammer, want juist in de mooie zomerperiode willen we graag buiten zijn. Sport- en Activiteitenvereniging Uurtje Actief blijft daarom ook de zomerperiode actief.

Behalve een uur aangepast bewegen (trainen) voor dames en heren met beperkte fysieke vermogens en/of stramme spieren, hebben we ook andere activiteiten. Zo gaan we met regelmaat met elkaar aan de wandel. En trouwe viervoeters mogen mee. Voor de komende weken hebben we een aantal wandelingen gepland.

De eerste van de serie is op 31 juli. We starten bij onze trainingslocatie aan de Westrand 11 (het honkbalveld naast Seolto) om 19.00 uur. We bouwen onze wandelingen langzaam op, zodat elke beginner mee kan doen. Kom vrijblijvend maar eens meewandelen. Ons streven is om dat (naast onze wekelijkse training) twee keer per maand te doen.

Op 7 augustus staat de tweede wandeling gepland. Wij zullen de data met regelmaat publiceren.

Natuurlijk bent u ook welkom op onze trainingsdag. Elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur zijn wij te gast op het honkbalveld. Informatie kunt u aanvragen per email: uurtjeactief@gmail.com of even een telefoontje naar Hetty Boeters, tel. 0624095240.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief