Het was een uitdagend parcours.
Het was een uitdagend parcours. (Foto: Ties Steehouwer)
FOTOALBUM

Cyclocross Fijnaart trekt veel deelnemers

  Sport en Vereniging

FIJNAART – Enkele honderden deelnemers wisten zondag de cyclocross in Fijnaart te vinden. De Stichting Wieler Promotie Fijnaart had voor hun tweede cross gezorgd voor een heel uitdagend parcours. De twaalf verschillende categorieën zorgden er voor dat er ook voor het publiek veel te genieten viel.  


Al aan de volle parkeerplaats was te zien dat veel Belgen met hun kinderen naar de wedstrijden waren gekomen. Er werd gefietst onder de vlag van de West-Brabantse Veldrit Competitie, die 25 jaar geleden van start ging. Twaalf wedstrijden tellen in deze regio mee voor de totale uitslag.

De vijf- en zesjarigen gingen zondag als eerste van start. Later in de middag mochten de veteranen en de 17-plussers hun rondjes draaien. Deze rondjes waren uitgezet op het evenemententerrein en op het land van boer Ad van de Weijgaert. De aardappels waren daarom wel gerooid. Om op het land te komen moesten de crossers over twee bruggetjes. De renners kwamen daarna een bos, enkele heuvels, een stuk straat en zelfs een carrousel tegen.

De organisatie is er zeker in geslaagd een volwaardig parcours uit te zetten, waardoor er maar weinig gelopen hoefde te worden. De winnaars werden op het podium gehuldigd door rondemiss Femke van de Boogaard.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief