De gemotoriseerde politie arriveert (repetitiefoto).
De gemotoriseerde politie arriveert (repetitiefoto). (Foto: Maurits Vroombout)

Tejatergroep Snippers gooit ketenen los met Selma Ann Louise

  Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Tejatergroep Snippers staat voor de tweede keer dit jaar met een bijzondere voorstelling op de planken. Bracht de groep in het voorjaar een bloedserieus stuk over de jodenvervolging en het verzet, de komende voorstelling is van een geheel andere orde. Selma Ann Louis is een absurd theaterspektakel met een knipoog naar de bekende roadmovie ‘Thelma & Louise uit 1991.


Er valt weliswaar heel wat te lachen met dit stuk met haar uitgesproken karakters, maar het draagt ook een levensles in zich: maak je niet te druk en leef!

De keurige regeltante Ann laat een dominante moeder, verwende dochter én overspelige echtgenoot over zich heenlopen. Flirterige Selma twijfelt over haar gezapige relatie en lonkt naar de vrijheid van een ‘rock-’n-roll-leven’. Wereldvreemde wetenschapper Louis heeft de gordijnen altijd dicht en woont samen met zijn leguaan, Desire.
Deze oude schoolvrienden komen elkaar na 37 jaar bij de begrafenis van een klasgenoot weer tegen en besluiten spontaan de roadtrip, die ze ooit maakten, over te doen. Ze laten de boel de boel en vertrekken met onbekende bestemming. Als Ann per ongeluk een man neerschiet, slaat het trio op de vlucht. Tijdens de roadtrip die volgt en hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Ook worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Een niet te missen, hilarische voorstelling, waaraan alle Snippers meedoen. De regie is in handen van Iris van Rooij.

Uitvoeringen
De uitvoeringsdata zijn: vrijdag 15 en zaterdag 16 november, aanvang 20.00 uur; zaterdag 23 november, aanvang 20.00 uur en zondag 24 november aanvang 14.00 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.snippersonline.nl, of te koop bij De Borgh, IJshofplein 1 Zevenbergen en bij Arno’s Jeans en Casual Wear in de Ambachtsgang.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>