Herstart taalpunt en taalcafé Zevenbergen
Bijeenkomst Taalcafé Bibliotheek Zevenbergen. FOTO WIM AALBERS
Bijeenkomst Taalcafé Bibliotheek Zevenbergen. FOTO WIM AALBERS (Foto: Wim Aalbers)

Herstart taalpunt en taalcafé Zevenbergen

  Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Bibliotheek West-Brabant organiseert al een aantal jaren een Taalpunt, een Taalcafé en een Taaloefengroep in de bibliotheek van Zevenbergen. Zo’n 125 mensen hebben inmiddels de weg naar Taalpunt al gevonden en er zijn 24 taalmatjes actief. Vanwege het coronavirus hebben de activiteiten van een aantal maanden op een laag pitje gestaan. 


Een Taalpunt is een loket waar mensen met een taalvraag terecht kunnen. De vrijwilligers doen hun uiterste best om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en/of de taalvrager te verwijzen naar een geschikte organisatie of naar een passende cursus. Taalpunt is weer bereikbaar, voorlopig wel op andere tijden dan voorheen. Spreekuur op donderdag 13:00-15:00 in bibliotheek Zevenbergen. Na 1 september zullen de tijden weer worden aangepast. Het taalcafé Is bedoeld voor mensen van allerlei nationaliteiten die informeel de Nederlandse taal willen leren. Vrijwilligers zijn aanwezig. Het is de verwachting dat zowel het Taalcafé als de Taaloefengroep na 1 september weer van start kunnen gaan. Voor meer informatie telefoon 06 13971767, e-mail taalpuntzevenbergen@gmail.com.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

CE Chauffeur

Roosendaal

Allround operators

Giessen

Bezorgers Altena Nieuws

Hank, Werkendam, Nieuwendijk

Rots in de branding

Rucphen

Paraveterinair

Sleeuwijk