Foto: Ties Steehouwer

Bijzondere editie van Avond4daagse Zevenbergen: Loop coronaproof via speciale app

  Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen toch doorgaan. Tussen 29 maart en 30 juni kunnen zij in Zevenbergen hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof!


AV Groene Ster organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen en verrast ze onderweg met leuke berichten!

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij.

Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2.5, 5 of 10 km. De welverdiende Avond4daagse medaille wordt bij je thuis bezorgd.

Aanmelden kan vanaf nu via www.avond4daagse.nl waar je ook meer informatie kunt vinden. Zoek op plaats en schrijf je in bij jouw lokale Avond4daagse - Home Edition. Veel plezier!

Redactie,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>