Plons in het water door de deelnemers.
Plons in het water door de deelnemers.

Lions Zwemfestijn 2022 een groot succes

Door: Redactie Sport en vereniging

MOERDIJK - Lionsclub Moerdijk organiseerde op zaterdag 12 maart het jaarlijkse Lions Zwemfestijn. Dankzij de gesponsorde baantjes van de deelnemers is €2100,- opgehaald voor ‘Zwemmen voor Zwemmen’! Via dit goede doel krijgen kinderen uit de gemeente Moerdijk waarvan de ouders niet in staat zijn zwemles te betalen de kans hun zwemdiploma te halen.

Meer dan 50 deelnemers hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk gesponsorde baantjes te zwemmen voor het goede doel. Dat ze daarin zijn geslaagd blijkt uit de fantastische opbrengst! Als extra bijzonderheid hebben 4 duikers van Stella Maris in volledige duikuitrusting 104 baantjes onder water gezwommen, terwijl de overige deelnemers boven water zwommen.
Na afloop van de zwemestafette konden de zwemmers nog deelnemen aan een ‘bommetjes’ wedstrijd: hiermee kwam het Lions Zwemfestijn spetterend ten einde. Na hun sportieve prestatie mochten de deelnemers zich naar hartenlust vermaken en vrij zwemmen.
Op https://moerdijk.lions.nl/zwemfestijn-uitslag2022 staan foto’s van het Zwemfestijn en alle deelnemers. We willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname en hopen volgend jaar weer op zo’n mooie opkomst!

Lionsclub Moerdijk bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Moerdijk helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief