Afbeelding

JC1 hockeykampioen van Zuid Nederland

Door: Peter Houtepen Sport

ZEVENBERGEN - De mannen van JC1 van Hockeyclub Zevenbergen hebben zaterdag in Heeze het kampioenentoernooi in de tweede klasse van Zuid Nederland op hun naam geschreven.

Nadat zij ongeslagen kampioen waren geworden in hun competitie, mochten zij aantreden tegen de andere kampioenen van de zuidelijke provincies. Onder de bezielende leiding van coach Attila Drinoczy werd gestreden tegen Uden, Weert en Gemert. Ondanks verlies in de eerste wedstrijd tegen Uden, wonnen de mannen de andere twee wedstrijden overtuigend. Het leverde hen de beker op die ze meer dan verdiend hebben.

Hindernissen

Het team speelt sinds vorig najaar in de huidige samenstelling en kende een start met behoorlijk wat hindernissen. Coach Drinoczy wist het echter sneller dan verwacht voor elkaar te krijgen om van de twee teams één team te smeden dat samen vocht voor de winst. En die winst behaalden ze. Eén verloren wedstrijd in een heel seizoen is een knap resultaat. Niet alleen kreeg JC1 al eerder een huldiging door hun ouders, ook de hockeyclub zelf zette de kampioenen zondag nog eens in het zonnetje.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief