Tweede Nightrun Fijnaart feestelijk verlicht met kaarsjes

  Sport

FIJNAART - De tweede Nightrun van Fijnaart vindt woensdag 27 december plaats. De route van 5 kilometer voert door het buitengebied van Fijnaart; Blaaksedijk, Nieuwelandsedijk, Dreef, Boerendijk terug naar de Blaaksedijk.


Dankzij de vele vrijwilligers zullen op diverse plaatsen langs de route muziekpunten zijn en zal een groot deel van de route sfeervol verlicht worden met kaarsjes. Een aantal bewoners langs de route heeft ook al aangegeven voor wat extra sfeerverlichting te zorgen. 

Afsluiting
De Nightrun vormt de afsluiting voor de vierde groep hardlopers die in de twaalf weken voorafgaand aan de Nightrun zijn begeleid van 0-5 km door Marcella Roks. Daarnaast kan iedereen, ouder dan 12 jaar, die vijf kilometer kan hardlopen zich inschrijven. Jong, oud, beginnend of ervaren hardloper; 24RunningFijnaart heeft als doel het hardlopen voor zo veel mogelijk mensen op een verantwoorde wijze toegankelijk te maken.

De club bestaat nog maar een jaar en heeft al zo'n 80 mensen uit Fijnaart en omgeving in beweging weten te krijgen. Hardlopen en gezelligheid gaan hand in hand en zo motiveren de lopers elkaar om door te zetten als het lastig is. 

Voorinschrijving
Meedoen aan de Nightrun kan alleen door middel van voorinschrijving tot en met 24 november a.s. op e-mailadres: marcella_roks@hotmail.com. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Kosten bedragen 3 euro. Gelieve contant gepast betalen bij het afhalen van het startnummer.

Startnummers kunnen op 27 november vanaf 18.30 uur opgehaald worden bij Fruitbedrijf Roks. Er is hier geen parkeergelegenheid. Er is wel een kleedruimte en onbewaakte garderobe. Om 19.15 uur is er een gezamenlijke warming-up. Alle deelnemers worden opgeroepen zo veel mogelijk te voet of op de fiets te komen. Er is parkeergelegenheid bij Hoveniersbedrijf Van Strien, gelegen op 500 meter van de start. Verkeersregelaars geven aanwijzingen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES