Judokampioen Jur Spijkers geeft clinic voor jeugd in Klundert
Foto: MeerMoerdijk

Judokampioen Jur Spijkers geeft clinic voor jeugd in Klundert

  Sport

KLUNDERT - Wil je kennismaken met de judosport? Kom dan woensdag 22 januari kennismaken met de sport tijdens een clinic van meervoudig Nederlands jeugdkampioen zwaargewicht Jur Spijkers. Judoverenigingen uit Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek en Klundert geven ook een demonstratie. 


Het is een leuke manier om een laagdrempelige manier kennis te maken met judo. De organisatie is in handen van de judoverenigingen en MeerMoerdijk.nl. De clinic vindt plaats van 13.30 tot 16.00 uur in sporthal de Niervaert in Klundert aan de Molenvliet 7. Deelname is gratis. Ook krijgen alle deelnemertjes drinken en iets lekkers. Deelname staat open voor alle kinderen uit de gemeente Moerdijk. Judo-ervaring is niet nodig. Inschrijven kan via MeerMoerdijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Strootman, via jeroen.strootman@senw-moerdijk.nl of bel ons via 0168-325996. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>