Dennis wordt een lentestorm: bizar hoge temperaturen verwacht tot 17 graden
Foto: Nico Koevoets

Dennis wordt een lentestorm: bizar hoge temperaturen verwacht tot 17 graden

  Weer

MOERDIJK - De aangekondigde storm Dennis brengt dit weekend bizar hoge temperaturen met zich mee. Zondag kan de temperatuur oplopen naar lenteachtige waarden: 15, 16 en misschien wel 17 graden. Het wordt daarmee waarschijnlijk officieel de warmste 16 februari ooit gemeten. 


Zaterdagavond gaat volgens Weeronline de wind aanzwellen en in de nacht trekt storm Dennis over onze kust. In de kustprovincies gaat het zaterdagavond hard waaien en in de kustgebieden wordt het stormachtig met zware windstoten van 80 km/uur.

In het binnenland loeit de wind en worden zware windstoten verwacht. Ook zondagochtend is het zeer onstuimig met op grote schaal zware windstoten. Het is bewolkt met kans op buien. in de loop van zondag neemt de wind wel wat af. Het verloop van zondagavond is nog onzeker. Er zijn weermodellen die het dan opnieuw laten stormen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>