Foto: Archief

Man aangehouden met nepwapen

  112 Meldingen,112 Nieuws

RILLAND - Een 47-jarige inwoner van Rilland is zaterdagavond aangehouden nadat er een melding binnen was gekomen dat er een man met een wapen in de omgeving van de Valckenisseweg zou lopen. De politie hield de persoon in zijn woning aan.


Voorafgaand aan de melding over de gewapende man zou er een incident zijn geweest op de kruising van de Valckenisseweg, de Bathseweg en de Hoofdweg, waar de man vermoedelijk bij betrokken was. Op die kruising hebben meerdere mensen ruzie met elkaar hebben gehad. Even later is de verdachte gezien met een vuurwapen in zijn hand.

Politieonderzoek leidde naar een 47-jarige man uit Rilland. Agenten spraken hem aan in zijn woning. De man gaf aan dat hij uit was geweest en op weg naar huis ruzie had gekregen met twee mannen. Hij was daarbij gewond geraakt. De man ontkende met een vuurwapen op straat te hebben gelopen en gaf de agenten toestemming om in zijn woning te zoeken naar het vuurwapen.

In de woning troffen de agenten een balletjespistool en een luchtbuks aan, waarna de man werd aangehouden. Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief