De politie hield tussen 09.00 en 15.00 uur een controle.
De politie hield tussen 09.00 en 15.00 uur een controle. (Foto: Rijnhout Media)

Twintig bekeuringen bij verkeerscontrole A58 en N666 bij Kapelle

  112 Meldingen

KAPELLE - De politie heeft woensdag 12 juni tussen 09.00 en 15.00 uur een verkeerscontrole gehouden in Kapelle. Hierbij zijn twintig bekeuringen uitgeschreven. 


Er werd vooral gecontroleerd op het bezit van de vereiste documenten en technische aspecten. In totaal werden er ongeveer vijftig voertuigen gecontroleerd die op de A58 en N666 reden. Er werden twintig bekeuringen uitgedeeld. Het viel de politie op dat veel mensen geen gebruik maakten van de autogordel. Daarnaast werden regelmatig kinderen los in de auto aangetroffen. Verder werden er bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs, het vasthouden van de mobiele telefoon achter het stuur en het hebben van te donkere voorruiten. Daarnaast werden er ook bekeuringen uitgedeeld voor misstanden aan aanhanger. Er is door de politie vooral veel gewaarschuwd voor technische mankementen aan voertuigen. 

Ook zijn er in totaal vijfendertig positieve gesprekken met automobilisten gevoerd na de controles. Deze gingen over of mensen zich bewust zijn van hun eigen rijgedrag en de noodzaak van vereisten zoals de technische aspecten rond hun eigen voertuig of het bij zich hebben van autopapieren.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief