Foto: Politie

Dronken bestuurder en bijrijder vluchten weiland in na eenzijdig ongeval

  112 Meldingen

KAPELLE - Gisteren heeft er aan het eind van de middag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Schoorse Oudedijk in Kapelle. Hierna vluchtte de 37-jarige bestuurder en zijn bijrijder naar het nabijgelegen wijland. Hij kon later aangehouden worden. 


De bestuurder uit Kruijningen is op de Schoorse Oudedijk uit de bocht gevlogen. Hierna is hij tegen een boom tot stilstand gekomen. Na het ongeval zijn de bestuurder en zijn bijrijder een nabijgelegen weiland in gevlucht. Beide mannen hadden een flinke slok op. Dankzij een verwijzing van een getuige vonden agenten de mannen bij de Kloosterweg. Rondom de bestuurder hangt een enorme alcohollucht. Hij wordt aangehouden .

Op het politie bureau weigert de verdachte een ademanalyse te ondergaan. In zijn cel zet hij schreeuwend en slaand de boel op stelten. Hij kan vanwege zijn dronkenschap niet gehoord worden. De 37-jarige man wordt op een later tijdstip, als hij weer nuchter is, gehoord.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

CE Chauffeurs

Benelux, Noord- Frankrijk en Duitsland.

Medewerker Bedrijfsrestaurant

Yerseke

Bezorgers

Wilhelminadorp

Administratief medewerker

Wilhelminadorp

Reinigingsspecialist

Yerseke

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief