Foto: Politie

Man (32) onder invloed van drugs rijdt met 50 km/u slingerend over A58

  112 Meldingen

KRABBENDIJKE - Een 32-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren aangehouden nadat hij met een gangetje van 50 kilometer per uur over de A58 bij Krabbendijke reed. Daarnaast was hij vermoedelijk onder invloed van drugs. De man had een jaar geleden zijn rijbewijs al in moet leven bij het CBR. 


Dinsdagmiddag kwamen er meerdere meldingen binnen dat een personenauto met 50 kilometer per uur slingerend over de A58 reed. Omdat dit verkeersgevaarlijk gedrag is, zijn agenten de snelweg opgegaan op zoek naar de auto. Deze werd ter hoogte van Krabbendijk aangetroffen. De bestuurder zag de politieauto en parkeerde zijn voertuig direct op de vluchtstrook. Vervolgens stapten hij druk gebarend uit. 

De agenten zagen dat de man zeer waarschijnlijk onder invloed was. Zij vroegen hem zich te legitimeren, maar dat deed hij niet. De 32-jarige man is aangehouden vanwege het rijden onder invloed. Toen de politie de auto doorzocht, troffen zij daarin een flesje GHB aan. Daarnaast bleek dat de man een jaar geleden zijn rijbewijs had moeten inleveren bij het CBR. 

De man uit Bergen op Zoom is overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft een GGD-arts een bloedproef gedaan. Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het NFI, waar het wordt onderzocht. Het rijbewijs van de man is alsnog ingeleverd. Hij heeft een verklaring afgelegd en is daarna in vrijheid gesteld. De auto is door een bekende van de man opgehaald.   
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief