Automobilist voor zesde keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

  112 Meldingen,112 Nieuws

RILLAND - Een 37-jarige automobilist met onbekende woonplaats in Nederland is zaterdagavond 5 januari rond 23.20 uur in Rilland aangehouden door politieagenten. De reden hiervoor was het rijden zonder rijbewijs en een signalering voor een diefstal elders in het land. 


De man reed in een auto waarvan een koplamp niet werkte. Voor de agenten reden genoeg om het voertuig stil te zetten op de Valckenisseweg in Rilland. Toen de agenten om de papieren van de bestuurder vroegen, bleek deze geen rijbewijs te hebben. De man was al voor de zesde keer betrapt op rijden zonder rijbewijs. In overleg met het Openbaar Ministerie is de auto van de man in beslag genomen. 

Ook bleek de man nog gesignaleerd te staan. Hij is, op last van Justitie, buiten heterdaad aangehouden. Dit vanwege een door hem gepleegde diefstal elders in het land. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt overgedragen aan de betreffende politie-eenheid waarvoor hij gesignaleerd stond. 

De bijrijdster van de aangehouden man, een 35-jarige Rotterdamse, is ook aangehouden. Zij had drugs en een boksbeugel op zak. De goederen zijn in beslag genomen. De vrouw zit ook vast in het politiecellencomplex.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Diverse vacatures

Bruinisse

Bezorger kranten en/of folders

Wemeldinge

Diverse vacatures

Goes en Middelburg

Helpdeskmedewerker

Ellemeet

Verkoper

Westkapelle

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief