Foto: Archief de Bode

Stel veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agenten

  112 Meldingen,112 Nieuws

WEMELDINGE - Een man en een vrouw zijn zaterdagavond 6 april aangehouden in hun woning in Wemeldinge. Zij worden verdacht van het veroorzaken van langdurige geluidsoverlast, agressief gedrag en bedreiging richting agenten. 


Rond 23.15 uur krijgt de politie een melding over geluidsoverlast. Zij constateren dat de muziek vanuit een aanbouw bij een woning zeer hard staat. Een groepje houdt een gezellige avond, onder invloed van alcohol. Als de bewoners op de overlast worden aangesproken, zetten zij de muziek nog harder in plaats van zachter. Vervolgens zet een van de agenten de muziek uit en vraagt de man des huizes zijn identiteitsbewijs te tonen. Hier wil hij niet aan meewerken. De bewoner begint buitenproportioneel dreigende taal uit te slaan. De man wordt hierop aangehouden. 

De vrouw des huizes probeert de aanhouding te belemmeren. De zaak escaleert zo dat de agenten pepperspray moeten gebruiken om beide personen onder controle te krijgen. Ze zijn allebei geboeid overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het vervoer worden de agenten meerdere malen beledigd en bedreigd.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief