Logo internetbode.nl/reimerswaal

Belg loopt op snelweg bij Kruiningen

  112 Meldingen

KRUININGEN - Verkeer op de snelweg A58 bij Kruiningen is maandagmorgen vroeg opgeschrikt door een voetganger op de vluchtstrook. Agenten brachten deze Belg naar een hotel, maar hielden hem later aan, omdat hij ervandoor was gegaan op een gestolen fiets.

Rond middernacht kreeg de politie diverse meldingen dat er een man over de vluchtstrook van de A58 liep. Zij troffen de 22-jarige Belg aan bij de Vlaketunnel. De man zei dat hij niet in de gaten had dat hij op een snelweg liep. Zijn brommer, zo verklaarde hij, had een lekke band. Daarop brachten de agenten hem naar een hotel in Goes.

Gestolen Even later meldde een hotelmedewerker de politie dat de Belg en fiets van het hotel had gestolen en vertrokken was. De agenten troffen de man aan in de Anthony Fokkerstraat. De fiets had hij inmiddels achtergelaten vlakbij het hotel. De eigenaar heeft aangifte gedaan van diefstal. De Belg zit vast in een politiecel en wordt maandag verder gehoord over de zaak.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892679886-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief