De rommel mochten de jongeren zelf opruimen.
De rommel mochten de jongeren zelf opruimen. (Foto: Rijnhout Media)

Groepje jongen stookt illegaal vuurtje aan Scharenweg in Waarde

  112 Meldingen

WAARDE - Een groepje jongeren heeft in de nacht van zaterdag op zondag 23 juni een illegaal vuurtje gestookt aan de Scharenweg in Waarde. De jongeren zijn hierop aangesproken. Zij moesten zelf hun rommel opruimen.


Rond 02.15 uur werd de brandweer van Krabbendijke opgeroepen om naar de Scharenweg te gaan. De jongeren die daar aanwezig waren hebben onder het genot van wat alcohol gebarbecued. Daarna hebben zij een paar pallets en wat afval in brand gestoken. 

De pas gemaaide dijk is zeer brandbaar. Daarom werd de brandweer gealarmeerd. Zij hebben het brandje geblust. De jongeren zijn aangesproken. Hun rommel moesten ze zelf opruimen. 

Een dag later checkt de politie of de rommel is opgeruimd. De politie gaf de jongeren een proces-verbaal voor de troep die is gemaakt. De brandstichting lieten de agenten bij een waarschuwing. 


 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief