Een auto kwam tegen de middenberm tot stilstand.
Een auto kwam tegen de middenberm tot stilstand. (Foto: HV Zeeland)

Onstuimige middag en avond zorgen voor veel ongevallen op Zeeuwse wegen

  112 Meldingen

RILLAND - Het was gisteren een onstuimige middag en avond, daarom gaf het KNMI code geel af. Dat was te merken op de weg. In de provincie gebeurde meerdere ongevallen door gladheid op natte weggedeelten. 


Op de rotonde van de Havenpoortweg (N57) met de President Rooseveltlaan in Middelburg gebeurde even na 16.00 uur een eenzijdig ongeval. De politie, ambulance en brandweer kwamen met spoed ter plekke. De inzet van de brandweer bleek niet nodig te zijn. De betrokken auto raakte beschadigd bij het ongeval. Het is onduidelijk of er iemand gewond raakte. 

Rond 17.30 uur vond er op een rotonde in Vlissingen een eenzijdig ongeval plaats. Het is niet duidelijk wat er precies bij het eenzijdig ongeval op Nieuwe Zuidbeekseweg, ter hoogte van de Bossenburghweg, is gebeurd. De politie en ambulance kwamen ter plekke. Het ambulancepersoneel heeft iemand nagekeken. Een berger heeft de auto weggesleept.

Een kwartier later was het weer raak in Middelburg. De politie en ambulance kwamen ter plekke. Volgens de politie was er bij het ongeval op de Blauwedijk sprake van gladheid door het natte wegdek. Een persoon is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Even na 18.00 uur gebeurde er een ongeval op de A58 bij Rilland. Daar was een personenauto van de weggeraakt en tegen de vangrail in de middenberm gebotst. De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het is onduidelijk of er iemand gewond raakte bij het ongeval. Een berger heeft de auto weggesleept. Het verkeer kon tijdelijk over één rijstrook passeren. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>