Man (20) betrapt met twintig ponypacks drugs in auto
Foto: Politieteam Oosterscheldebekken

Man (20) betrapt met twintig ponypacks drugs in auto

  112 Meldingen

YERSEKE - Een 20-jarige man uit Tholen is gisteravond op de Molendijk in Yerseke aangehouden. In zijn auto werden twintig zogenaamde ponypack met drugs aangetroffen. Ook had hij een flinke hoeveelheid contant geld bij zich. 


Agenten zagen vrijdagavond een auto rijden, waarvan de rijstijl van de bestuurder zenuwachtig was. Hierop werd de man op de Molendijk voor een controle aan de kant gezet. In de auto werden bijna twintig zogenaamde ponypacks met drugs aangetroffen. Ook had de man een flinke hoeveelheid contant geld bij zich. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. 

De politie verdenkt de man van handel in drugs. De 20-jarige man uit Tholen bleek jarig. Hij liep dus op zijn verjaardag tegen de lamp. Voor verder onderzoek en verhoor is de man naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Collegas gezocht

\'s-Heerenhoek

Montageteam

Kapelle

Verzorgende IG

Goes

Kraanmachinist

’s-Heer Abtskerke

Werken en leren in de zorg

Middelburg