Geen misstanden gevonden tijdens controle op Den Inkel
politie-politieauto-112
politie-politieauto-112

Geen misstanden gevonden tijdens controle op Den Inkel

  112 Meldingen

KRUININGEN - Verschillende instanties en organisaties hebben donderdagavond een integrale controle uitgevoerd op camping Den Inkel in Kruiningen.


Er zijn geen misstanden geconstateerd. Wel gaan sommige instanties nader onderzoek doen in het kader van de wet basisregistratie personen. Tijdens de actie hebben de instellingen onder meer gekeken of de regels uit het bestemmingsplan worden nageleefd. Op Den Inkel is permanente bewoning bijvoorbeeld verbonden.

Fraude

Ook werden de arbeidsomstandigheden tegen het licht gehouden en zochten sociaal rechercheurs naar mogelijke bewijzen van uitkeringsfraude. De gemeente Reimerswaal, de sociale recherche van GR De Bevelanden, de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de politie werkten samen. Met dit soort controles willen de gemeente en andere instanties ondermijnende criminaliteit tegengaan.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>