Bergenaar (26) verwondt agenten tijdens aanhouding in Krabbendijke

Bergenaar (26) verwondt agenten tijdens aanhouding in Krabbendijke

  112 Meldingen

KRABBENDIJKE - Na een achtervolging heeft de politie donderdagavond een 26-jarige man uit Bergen op Zoom in Krabbendijke aangehouden. Bij de arrestatie raakte een agent gewond.

Agenten wilden tijdens een surveillance rond 18.45 uur de auto van de man controleren op de Noordweg. Toen ze de bestuurder aanspraken, roken ze een hennepgeur. Daarom verzochten zij uitlevering van alle aanwezige drugs in de auto. De man moest uitstappen en hij werd gecontroleerd op aanwezigheid van drugs. Agenten zagen dat de man een pakje met vermoedelijk drugs wilde verstoppen. Toen de agenten wilden ingrijpen, rende de man weg. Na een korte achtervolging werd hij onderuit gehaald en weer worden vastgepakt.  

De man verzette zich volgens de politie daarna heftig. Doordat de verdachte hevig zat te trappen en duwen, raakte één van de agenten gewond. Deze agent heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling en liep letsel op aan zijn schouder. Ook een tweede agent die betrokken was bij deze aanhouding deed aangifte van mishandeling. Hij werd tegen zijn been getrapt door de verdachte.


Robbert Temmen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>