Man probeert agent te slaan bij aanhouding in Yerseke
Foto: Addo Sprangers

Man probeert agent te slaan bij aanhouding in Yerseke

  112 Meldingen

YERSEKE - De politie heeft afgelopen woensdag een man aangehouden nadat hij een agent probeerde te slaan. Hij was al meerdere verzocht het huis van zijn ex te verlaten.


Woensdag 20 mei werd de politie voor de derde keer naar een straat in Yerseke door de meldkamer. Hier zou een man zich vervelend ophouden voor de woning van zijn ex, waar ook zijn dochtertje woont. De man was al twee keer verteld dat hij naar zijn eigen huis om de hoek moest gaan. 

Toen agenten voor de derde keer in contact kwamen was er minder goed met hem te praten. Hij begon de agenten gelijk te beledigen. Hiervoor hebben wij de man gewaarschuwd. Hij werd nogmaals naar zijn eigen huis gestuurd. De man wilde niet meerwerken. Daarop hebben agenten hem naar zijn eigen huis begeleid. 

De man werd steeds vervelender, waarna hij een agent probeerde te slaan. Om de man onder controle te krijgen heeft de politie pepperspray gebruik. Hierna is hij overgebracht naar het politiebureau. De man heeft een boete van 350 euro gekregen voor het verzet tijdens zijn aanhouding. Daarnaast heeft hij nog een bekeuring gekregen voor het verstoren van de openbare orde en openbare dronkenschap.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Monteurs

Kruiningen

meerdere vacatures

Krabbendijke en Goes

Extra handen voor in de zorg

Goes

meerdere vacatures

\\\'s gravenpolder

Leerling Bootman

Middelburg