Bijrijder door brandweer bevrijd uit auto na ernstig ongeluk op A58 bij Kapelle
De passagiersdeur moest verwijderd worden.
De passagiersdeur moest verwijderd worden. (Foto: HVZeeland)

Bijrijder door brandweer bevrijd uit auto na ernstig ongeluk op A58 bij Kapelle

  112 Meldingen

KAPELLE - Een auto is afgelopen nacht op de A58 bij Kapelle van de weg geraakt en vervolgens over de kop geslagen. De bijrijder raakte gewond bij het ongeval. Hij moest door de brandweer bevrijd worden.


Rond 00.30 uur kwam er een melding binnen van het ongeval, dat ter hoogte van bedrijventerrein De Smokkelhoek gebeurde, op de rijbaan richting Vlissingen. De politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plekke. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar die kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse. 

De brandweer moest de deur aan de passagierszijde verwijderen om de bijrijder uit het voertuig te kunnen halen. De bijrijder raakte gewond bij het ongeval en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis is Goes. De bestuurder bleef ongedeerd. Hij moest wel mee naar het politiebureau om een alcohol- en drugstest te doen. 

Door het ongeval was de snelweg enige tijd volledig dicht. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te takelen. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>