Kapelse jongen en Goesenaar opgepakt voor diefstal en bedreiging

Kapelse jongen en Goesenaar opgepakt voor diefstal en bedreiging

  112 Meldingen

KAPELLE - Een jongen (16) uit Kapelle en een 46-jarige Goesenaar zijn aangehouden in een zaak van bedreiging en diefstal.


De arrestaties vloeiden voort uit politieonderzoek naar twee incidenten bij de woning van de jongen in Kapelle. De jongen is maandag opgepakt, omdat hij 60 euro zou hebben gestolen van drie kinderen. De vader van een van de kinderen, de Goese verdachte, is zondagavond aangehouden. Hij zou bij de woning van de knul gedreigd hebben met een wapen.

Vuurwerk

Vrijdag ontplofte in de tuin van de Kapelse woning vuurwerk. Ook zijn er teksten op straat gekalkt. Zondag stond bij dezelfde woning een man aan de deur, met een bivakmuts op, die met een wapen zou hebben gedreigd. Tijdens het onderzoek naar deze incidenten bleek dat er een verband was met een diefstal op woensdag 25 november. De jongen zou drie kinderen voor 60 euro vuurwerk leveren, maar heeft dat niet gedaan. Een vader wilde dat geld terug hebben en zou daarom zondag bij de woning gedreigd hebben met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Dat voorwerp is maandag aan de politie overhandigd.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>