Foto: Politie.nl

Slingerende automobilist langs snelweg aan de kant gezet

  112 Meldingen

KRUININGEN - Een 30-jarige man uit Nieuw-Vossemeer is donderdagavond aangehouden langs de snelweg bij Goes. De politie was op de man afgegaan na een melding dat hij over de A58 slingerde bij Kruiningen. Bij zijn aanhouding bleken er meerdere zaken niet te kloppen.

Nadat de bestuurder een stopteken negeerde, kon hij alsnog langs de kant van de weg worden gezet, laat de politie weten. De Brabander moest een blaastest doen, maar bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. ‘Een indicatieve drugstest gaf aan dat de verdachte mogelijk onder invloed van drugs was’, aldus de politie. Hij is aangehouden. 
‘Verder onderzoek wees uit dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, zijn voertuig niet verzekerd was en er technisch ook nog het een en ander mis was met zijn auto. Zo was de APK vervallen en had de bestelbus geen achterbumper. De man verklaarde GHB te hebben gebruikt.’ Een arts heeft op het politiebureau bloed bij hem afgenomen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>