Foto: Politie.nl

Dronken Vlissinger scheurt over A58

  112 Meldingen

RILLAND - Een 34-jarige Vlissingse automobilist is donderdagavond gesnapt toen hij bij Rilland met 166 kilometer per uur over de snelweg A58 raasde. Een blaastest wees volgens de politie uit dat hij ook te veel gedronken had.


De man kon worden aangehouden door een lasercontrole. De politie hield hem staande op parkeerplaats ’t Scheld langs de A58 ter hoogte van Rilland. Of de Vlissinger ook onder invloed was van drugs konden de agenten niet controleren. ‘Hij voldeed aan verschillende kenmerken die duiden op het gebruik van drugs, maar hij weigerde zijn medewerking te verlenen aan een verplichte speekseltest’, aldus de politie. ‘Ook wilde hij niet dat een GGD-arts bloed bij hem afnam. Volgens de wet moet dan het rijbewijs van de man worden afgenomen en dat gebeurde dus. Ook kreeg hij een rijverbod van 24 uur.’ De automobilist legde op het politiebureau een verklaring af. Met betrekking tot de snelheidsovertreding wordt proces-verbaal opgemaakt.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Steenbergen

Carrière in de thuiszorg

West-Brabant

Assistent-Accountants

Roosendaal en Sint-Maartensdijk

Verzorgende IG

Goes

Automonteur

Goes