Afbeelding
Foto: Politie.nl

Drie jongens opgepakt voor zware mishandeling en bedreiging

Door: Advertorial 112 Meldingen

KORTGENE - Twee 16-jarigen en een 14-jarige jongen zijn donderdagmiddag aangehouden voor de zware mishandeling en bedreiging van twee jongens in Kortgene. De verdachten komen uit Kortgene en Rilland. 

De politie houdt de drie jongens vast voor onderzoek. Getuigen kunnen zich bij de politie melden. 

Meerdere personen zouden woensdag rond 23.00 uur een 18-jarige jongen hebben mishandeld. ‘De jongeman, die op een camping aan de Havenweg in Kortgene verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren aangevallen en mishandeld’, laat de politie weten. ‘Een andere jongen, van 15 jaar, werd bedreigd.’ Toen agenten met meerdere eenheden ter plaatse kwamen, waren de daders al verdwenen. Wel spraken de dienders met meerdere getuigen die een verklaring aflegden. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan. ‘Het 18-jarige slachtoffer hoefde zich, ondanks de fikse mishandeling, niet onder doktersbehandeling te laten stellen.’

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling en bedreiging. Wie meer weet kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief