Foto: HVZeeland

Auto rijdt achterop caravan in file A58

  112 Meldingen

RILLAND - Twee auto’s zijn zaterdag op de A58 bij Rilland tegen elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde net voor de brug over het Schelde-Rijnkanaal. Het is onduidelijk of er iemand gewond is geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur op de A58 richting Vlissingen. Ter hoogte van de brug over het Schelde-Rijnkanaal was een file ontstaan door de afsluiting van de A58. Een personenauto kwam volgens de politie met hoge snelheid op de file afgereden en botste hard achterop een auto met een caravan. Voor het ongeluk werd de politie en ambulancedienst opgeroepen. Ook moest de brandweer ter plaatse komen om te assisteren.

De bestuurder van de auto die achterop de caravan botste is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De eigenaren van de caravan kwamen met de schrik vrij. Een berger moest ter plaatse komen om de drie voertuigen af te voeren. Om de bergingswerkzaamheden veilig te laten verlopen werd een rijbaan afgesloten. Hierd oor werd de bestaande file nog langer dan het al was.


Robbert Temmen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>