Foto: Politie.nl

Politie vindt drugs en duizenden euro’s bij controle: man (34) aangehouden

  112 Meldingen

KRABBENDIJKE - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond bij een controle op de Oostweg in Krabbendijke aangehouden. De man had drugs en een flinke som geld in zijn auto liggen.


Rond 18.40 uur zetten agenten de man op de Oostweg aan de kant voor een controle. Omdat de man een onwaarschijnlijk verhaal tegen de agenten op hing, vroegen zij hem of hij drugs, wapens of andere verboden goederen bij zich had. Ze vorderden hem deze uit te leveren. De man verklaarde echter niets bij zich te hebben. Daarop besloten de agenten zijn auto te doorzoeken. 

In het dashboardkastje bleken verschillende zakjes met hennep te liggen. Deze zijn in beslag genomen en de man werd aangehouden. Bij een fouillering bleek de 34-jarige man uit Bergen op Zoom ook nog een paar duizend euro aan contant geld op zak te hebben. Omdat hij geen goede verklaring had waar het geld vandaan kwam, werd besloten dat geld ook in beslag te nemen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>