Foto: HVZeeland

Vrouw zwaargewond aangetroffen langs A58 bij Krabbendijke

  112 Meldingen

KRABBENDIJKE - Een vrouw is zondagochtend zwaargewond aangetroffen langs de A58 bij Krabbendijke. De politie onderzoekt momenteel hoe de vrouw gewond is geraakt en heeft een mogelijke betrokkene is door de politie meegenomen naar het bureau.

Rond 08.35 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen dat zich ter hoogte van de Koedijk langs de snelweg een gewonde vrouw bevond. Na de melding werden de ambulancedienst, de politie en een traumahelikopter op pad gestuurd. De Nijmeegse helikopter kwam niet naar Krabbendijke maar landde voor een rendez-vous langs de A58 tussen Bergen op Zoom en Wouw.

Langs de A58 stond een vrachtwagen die goederen vervoerde voor een supermarktketen. De chauffeur hiervan is door de politie meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. Bij de man zal een bloedproef worden afgenomen. De politie onderzoekt momenteel nog altijd de vrachtwagen. De politie houdt er namelijk rekening mee dat de gewonde vrouw uit de vrachtauto is gevallen of gesprongen.

De vluchtstrook en één van de rijstroken zijn dicht. Rijkswaterstaat leidt het verkeer langs de incidentlocatie.


Robbert Temmen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>