De auto belandde op zijn kop in de sloot.
De auto belandde op zijn kop in de sloot. (Foto: HV Zeeland)

Auto raakt van de weg op A58 bij Rilland, blijkt hoeveelheid drugs in te liggen

  112 Meldingen

RILLAND - Een personenauto is zaterdagmiddag op de A58 bij Rilland van de weg geraakt en op zijn kop in de sloot beland. In de auto bleek een hoeveelheid wiet te liggen. De twee inzittenden van de auto raakten gewond.


Rond 14.05 uur raakte een auto op de A58 bij Rilland, richting Bergen op Zoom, van de weg. Tussen het viaduct over de Duivenhoek en de Stationsbuurt raakte het voertuig in de rechterberm. Vervolgens belandde de auto via het talud in de sloot. Hierbij vloog de auto over de kop.

De politie en twee ambulances kwamen ter plekke. De twee inzittenden van het voertuig raakten gewond. Zij zijn beide met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. Agenten doorzochten het voertuig toen deze weer op zijn rechtop stond. Hierin bleek een hoeveelheid wiet te liggen. Een deel van de drugs was uit de auto gevallen en in de sloot beland.

De politie heeft de Audi in beslag genomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto rond 15.25 uur afgevoerd. Het voertuig zal nog nader worden onderzocht.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief