Afbeelding

Vijfde Trap es deur Reimerswaal

Sport en vereniging

KRABBENDIJKE - Op zaterdag 8 april houdt wielertoerclub TC de Trappers uit Krabbendijke in samenwerking met de gemeente Reimerswaal voor de 5e keer het fietsevenement "Trap es deur Reimerswaal". Er is startgelegenheid voor toerfietstochten, gezinstochten en een ATB tocht.

De goed getrainde toerfietsers die deelnemen aan de 100 km. tocht kunnen tussen 8.30 en 9.30 uur van start gaan in recreatiecentrum "Den Inkel" te Kruiningen. Een iets kortere tocht van 65 km en een ATB tocht van 45 km gaan daar tussen 9.00 en 10.00 uur van start.

Daarnaast worden er ook nog gezinsfietstochten georganiseerd van 20 en 35 km. De startlocaties hiervan zijn: Recreatiecentrum "Den Inkel" te Kruiningen en bakkerij "Hirdes" aan de Dorpsstraat te Krabbendijke. Starttijden van deze gezinstochten zijn tussen 10.00 en 13.00 uur. Deelname aan de gezinstochten is geheel gratis.

Helemaal nieuw is de startlocatie voor de 100 km tocht in wielercafé Non Plus Ultra te Woensdrecht. Brabantse- en Belgische fietsvrienden kunnen hier inschrijven en daarna dezelfde route volgen, die hen vervolgens naar rustplaats "Den Inkel" in Kruiningen zal leiden.

Meer info is te vinden op de sites: www.trapesdeurreimerswaal.nl en www.tcdetrappers.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief