Volharding sluit zaalseizoen af met winst

YERSEKE - Zowel Oranje Zwart/De Hoekse als Volharding zaten beide in een aftastende beginfase. Hierdoor bleef het lang 1-1 en was het stuivertje wisselen de eerste helft.

Enkele seconden voor rust maakten de gasten uit Yerseke de 5-5. De tweede helft ging het wederom gelijk op. Bij een stand van 10-13 wist Volharding in de eindfase eindelijk een klein gat te slaan. Oranje Zwart/De Hoekse scoorde het laatste doelpunt en bepaalde de eindstand: 11-13. Hiermee is Volharding met in totaal 13 punten als vierde van de zeven ploegen geëindigd in het klassement.

Doelpunten: John v.d. Have drie, Niels Christiaanse, Sanne Jansen en Antoin Zuijdwegt twee, Roxanne Blanckaert, Michelle van Hijfte, Collin van Putten en Denise Vleugel allen één.

Veldseizoen

Zaterdag 1 april gaat het veldseizoen van start en zullen alle thuis wedstrijden van KV Volharding weer plaatsvinden op de sportaccommodatie aan de Hogeweg te Yerseke.