Afbeelding

Zilver voor Vera Klootwijk

Sport en vereniging

RILLAND - Vera Klootwijk uit Rilland heeft bij haar eerste wedstrijd dit seizoen een 2e plaats in de wacht gesleept bij het damesturnen, Regio Zuid West Nederland.

In Vlijmen heeft zij de mooiste sprong laten zien. Ook haar brug oefening was netjes en krachtig (2e plaats). Bij de balk heeft ze toch wat puntjes laten liggen, maar ook hier een mooie score. Hetzelfde voor haar vloer, waar ze wat danspassages vergat. Gelukkig heeft dit weinig invloed op de totaal score, want alle belangrijke elementen gingen heel goed. Haar arabier salto achterwaarts, maar ook de salto voorwaarts werden prima uitgevoerd. Met een totaal score van 42.725 punten over de vier toestellen, mocht zij met trots de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ook Lois van Iwaarden uit Rilland heeft op deze dag haar eerste wedstrijd van dit seizoen geturnd. Met moeilijkere elementen in haar niveau, had zij hoge D-scores. Op netheid moet ze nog wat trainen. Lois eindigde in het midden van een groot deelnemersveld, op een 14e plaats. Beide dames trainen bij turnvereniging UdI.

Voor meer informatie kijk op onze facebook-pagina www.facebook.com/TurnverenigingUdi en op de website www.turnverenigingudi.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief