KV Volharding trekt aan langste eind

YERSEKE - Laat in de avond vielen vanaf het begin de doelpunten om en om. Zowel de ploeg uit Yerseke als 't Capproen wisten geen gat te slaan, wat zorgde voor een ruststand van slechts één doelpunt verschil: 5-4.

Volharding had moeite met het achter-verdedigen van de tegenstander, waardoor veel onnodig balverlies werd geleden. Na de rust vielen er wederom doelpunten aan beide kanten, totdat Volharding op een 10-12 voorsprong wist te komen. De ploeg uit Yerseke kon ondanks allerlei tegenslagen de voorsprong behouden. Met nog anderhalve minuut op de klok kreeg 't Capproen nog een strafworp, maar dit mocht niet meer baten. Uiteindelijk werd er bij een minimaal verschil van één doelpunt afgefloten (13-14) en nam Volharding de punten mee naar Yerseke.

Doelpunten: Niels Christiaanse 8, Jacco Goedheer en John vd Have ieder 3