Afbeelding

Badminton toernooi

Sport en vereniging

KRUININGEN - Badminton club Rillandia Smashers houdt op 4 februari, aanvang 9.00 uur haar 7de senioren toernooi. Het is vooral een gezelligheidstoernooi voor alle soorten spelers in de Reimerswaalhal te Kruiningen.

De recreant kan hier spelen, maar ook vele competitie spelers doen hieraan mee. Spelers worden verdeeld in diverse categorieën en spelen in een poule diverse wedstrijden, eventueel met finale partijen erna. Er zullen competitie spelers strijden die in de hoogste district klassen van Zuid-West en Brabant spelen. Badminton op hoog niveau dus voor dubbels, mixen en enkelspel.

Jong en oud

Badminton is een sport om lekker bezig te zijn en is daarom geschikt voor jong en oud. Tijdens vakanties wordt de sport vaak beoefend in de buitenlucht. Het serieuze badmintonnen wordt echter beoefend in binnen locaties zoals sporthal of gymzaal. Op onze club kun je de badmintonsport beoefenen als recreant of wedstrijdspeler.

Senioren

Alle soorten senioren kunnen bij onze vereniging terecht, zowel recreanten en badmintonners die elders vandaan komen of de sport weer op willen pakken. Indien je niet in het bezit bent van een racket kunt je die altijd lenen om eens te proberen of de sport bevalt. Elke donderdagavond is onze vereniging actief met de badminton in de Reimerswaalhal in Kruiningen.

Op deze avond hebben we alle 7 banen tot onze beschikking. Aan het begin van de avond krijgen jeugd en nieuwe senioren die wat tips willen een training. Later op de avond trainen de hoogste teams en kan in de rest van de hal lekker een shuttletje worden geslagen. Op woensdagmiddag is er een groepje senioren die lekker recreatief badmintonnen. De spelmiddag is van 14.30 tot 15.30 uur in de Reimerswaalhal.

In de gymzaal in Rilland is het mogelijk om te badmintonnen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. De spelers rouleren na elk potje spelen met de anderen. Meer info op: http://www.bcrillandiasmashers.nl/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief