Afbeelding

Dierendagfestijn bij Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Dierendag staat weer voor de deur en dat betekent feest. Op zaterdag 1 oktober ben je tussen 10.00 en 16.00 uur bij grootschalige dierenwinkel Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen aan het juiste adres voor een groot dierendagspektakel met allerlei leuke activiteiten.

Kom naar de demonstraties van Hondenschool Martin Gaus met diverse leuke activiteiten, zoals pakwerk voor honden. Neem je hond mee naar de winkel en laat hem ‘grabbelen’ in onze grabbelton en ontdek wat er voor leuks tevoorschijn komt. Laat je hond ook genieten van een uitgebreide proeverij van het merk Premium Care Natural. Welke smaak vindt jouw hond het lekkerst? Laat je ook adviseren over de vriesverse voeding van Jolipet. Bewonder en aai de kamelen die tijdens het dierendagspektakel aanwezig zijn. Kinderen kunnen gratis ponyrijden op de allerleukste pony’s. Ook kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd en kans maken op één van de vele prijzen. Haal de kleurplaat op in de winkel of download deze van de website. Kortom, volop te zien en te doen voor het hele gezin en je huisdier. Mis het niet en kom deze dagen naar Van der Poel dier en verblijf!

Van der Poel dier en verblijf is een grootschalige winkel met voeding en benodigdheden voor alle huisdieren. In de winkel zijn voordelige grootverpakkingen voeding te vinden, mooie accessoires, een fraaie aquariumafdeling, een enorm assortiment dierverblijven en nog veel meer! De winkel is gevestigd aan de Weihoek 16 in Kruiningen. Zie ook www.vanderpoeldierenverblijf.nl

Van der Poel dier en verblijf, Weihoek 16, 4416 PX Kruiningen



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief