Krabbendijke MB1 wint met dubbele cijfers van Kapelle MB1

KRABBENDIJKE - Om 11.00 werd er afgetrapt op het zonovergoten sportpark Groenewoud. Al snel bleek Krabbendijke de bovenliggende partij en dit kwam ook tot uiting in een vroege goal van Naomy Bosman, die de bal netjes binnenwerkte op aangeven van Annemarie Sent.

Kapelle, amper van de schrik bekomen keek al snel tegen een achterstand van 0-2 aan door een doelpunt van Lotte Jansen. Nog voor de rust werd de score verder opgevoerd tot 0-4. Kapelle had weinig in te brengen. De sterke verdediging van Krabbendijke wist de dames van Kapelle ver van het doel te houden. Echte kansen werden niet gecreëerd. Al snel bouwden de Krabbendijkse dames de score verder uit door doelpunten van Nina Vogelaar, Annemarie Sent en Lotte Jansen. Om het drama compleet te maken werd er bij Kapelle nog een eigen doelpunt gemaakt door slecht wegwerken van een corner, genomen door Lotte Jansen. Toch ook weer de vrouw van de match met 5 treffers op haar naam. Zo doet zij voor de dames wat haar broer Elco doet voor het vlaggenschip van Krabbendijke. De laatste minuten liet Krabbendijke de teugels wat vieren waardoor er door Kapelle nog een ere treffer gemaakt kon worden, 1-10. Zaterdag aanstaande volgt een kopie van deze wedstrijd. Wederom in Kapelle wil Krabbendijke een degelijke uitslag neerzetten in de tweede ronde van de beker.