Afbeelding

Ga kalkaanslag te lijf met de waterontharder

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE – Wilt u af van kalkaanslag in de waterkoker, op het verwarmingselement van uw wasmachine of in de douche zonder uren te schrobben? Een waterontharder biedt de juiste oplossing. Als erkend technisch installateur adviseert, verkoopt en installeert Van Veldhuisen Techniek uit Yerseke al jaren waterontharders. Omdat Van Veldhuisen Techniek tien jaar bestaat maakt u nu kans om uw volledige aankoopbedrag terug te ontvangen.

DOOR JENINE HOOGLANDER

Een waterontharder heeft heel veel voordelen en kan zonder hak- of breekwerk door Van Veldhuisen Techniek geïnstalleerd worden in ongeveer twee uur. “Vroeger werden er magneten verkocht die men om de waterleidingen kon doen, maar dit werkte niet optimaal”, vertelt eigenaar Joost van Veldhuisen. “Vier jaar geleden kwam ik in aanraking met de waterontharder en dit werkt perfect. Als erkend gas- en watertechnisch installateur adviseren wij onze klanten vrijblijvend over dit product. Wij verkopen en installeren deze waterbehandelingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven.”

Voordelen Nooit meer schrobben om die vervelende kalkaanslag in de badkamer weg te krijgen, wie wil dat nou niet? Onthard water biedt echter nog veel meer voordelen, zoals de bescherming van uw apparatuur. Ook mensen die last hebben van dermatologische aandoeningen kunnen baat hebben bij een waterontkalker. “Onthard water is verzorgend voor huid en haar. Daarnaast geeft het uw wasgoed een natuurlijke zachtheid. Het water is ook nog eens lekkerder om te drinken, geen kalklaagje meer op uw kopje thee.”

Werking De werking van de Kinetico SUMO-waterontharder is gebaseerd op ionenuitwisseling. De calciumionen (kalk) worden vervangen door natriumionen (zout). De cilinder van de waterontharder is gevuld met hars. De waterontharder wordt aangesloten op de waterleiding, het liefst direct na de watermeter. Al het water dat in uw huishouding gebruikt wordt, stroomt door de harscilinder. De kalk (calcium) hecht zich aan de harsbolletjes in het ‘harsvat’. Als de hars verzadigd raakt regenereert de ontharder zich volautomatisch, door zich te reinigen met een zoutoplossing. De zoutoplossing met daarin de kalk wordt direct geloosd in het riool. De Kinetico SUMO-waterontharder verbruikt geen stroom.

Actie Het installatiebedrijf Van Veldhuisen Techniek viert op 1 januari 2016 zijn tienjarig jubileum. Om dit te vieren hebben zij nu een leuke actie. Iedereen die voor 1 maart 2016 een waterontharder laat installeren bij Van Veldhuisen Techniek maakt kans om het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. “We stoppen de namen van alle facturen in een pot en op 1 maart trekken wij hieruit een winnaar.” De winnaar wordt bekend gemaakt op de website.

Van Veldhuisen Techniek, Koningin Julianastraat 10, 4401 CX Yerseke, 06-52630719, info@vanveldhuisentechniek.nl, www.vanveldhuisentechniek.nl

Joost van Veldhuisen begon tien jaar geleden met zijn installatiebedrijf. FOTO JENINE HOOGLANDER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief