Afbeelding

Vital Timmermans; een begrip op het gebied van woninginrichting

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Vital Timmermans is een begrip in Yerseke en omstreken als het gaat om woninginrichting. Het bedrijf is al vele jaren specialist voor alles wat te maken heeft met het inrichten van een huis. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment, een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het assortiment van Vital Timmermans is behoorlijk uitgebreid. Zo kun je bij het bedrijf terecht voor alles op het gebied van wonen. Op het gebied van vloerbedekking heb je bij Vital een ruime keuze aan PVC stroken, vinyl, tapijt en laminaat. Ook voor in de tuin heeft het bedrijf een groot assortiment vloerbedekking. Zo kun je kiezen uit kunstgras, maar ook uit marmoleum; een duurzaam natuurproduct. Comfort, onderhoudsgemak en design gaan bij een marmoleumvloer hand in hand. Naast de producten op het gebied van vloerbedekking, kun je bij Vital Timmermans terecht voor verschillende vormen van raamdecoratie zoals gordijnen, plissés, duo rolgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en shutters. Het bedrijf heeft veel keuze rolluiken, zonneschermen, screens, terrasoverkappingen en markiezen. Voor aan de muur heeft het bedrijf een uitgebreide selectie behang.

Kasten Het bedrijf is trots op de speciale schuifdeurkasten in het assortiment. Deze kunnen op maat worden gemaakt en geheel naar wens van de klant worden ingericht. Er kan gekozen worden uit verschillende soorten schuifdeuren. Deze kunnen worden gecombineerd met aluminium profielen en rails in een kleur naar keuze. Verder kunnen de kasten worden uitgevoerd met een lichtkoof in een kleur naar keuze.

Service Vital Timmermans heeft service hoog in het vaandel staan. Ze gaan langs bij de klanten om de ruimtes die worden ingericht op te meten. Op deze manier kan er een product, specifiek voor de behoefte van iedere klant, op maat worden afgeleverd. De professionals van de woninginrichter gaan ook met de klant in gesprek op het gebied van de juist kleurkeuze. Er wordt veel tijd en energie geïnvesteerd in de kundige medewerkers. Om te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste trends en mode op het gebied van woninginrichting, worden regelmatig beurzen bezocht. Het bedrijf is dan ook trots op de kwaliteit. Mocht er zich een probleem voordoen, dan valt het bedrijf terug op een uitstekende klantenservice. Mensen die interesse hebben in de producten van Vital Timmermans kunnen langskomen in de showroom. Hier staan de deskundige adviseurs van het bedrijf de bezoekers graag te woord onder het genot van een bakje koffie. De showroom staat vol met materiaal. Een bezoekje aan de winkel is dus een geweldige manier om alvast inspiratie op te doen. Daarnaast heeft het bedrijf een website waarop alle producten te vinden zijn.

 

BIJDRAGE MERIJN SITSEN

Vital Timmermans binnen merijn (Large)

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief