De lente is begonnen bij de Tuinkamer

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Het zonnetje gaat weer schijnen en de temperaturen stijgen, de lente is aangebroken. Bij de Tuinkamer, aan de Weihoek in Kruiningen, zijn ze er dan ook helemaal klaar voor. Advies, ontwerp en realisatie, alles voor een complete aankleding van uw tuin vindt u hier. Nieuw dit voorjaar is de shop in shop en het grote aanbod priëlen, houtbouw overkappingen en tuinkassen.

DOOR JENINE HOOGLANDER

De Tuinkamer is een initiatief van de twee zwagers Daan Ras en Arjan Heijstek en komt voort uit het door hen eerder opgerichte hoveniersbedrijf H2 Groen. Vanuit hun bestaande klantenkring kwam de vraag voor een totaalplaatje. “In 2009 zijn we daarom begonnen met de Tuinkamer,” vertelt Arjan Heijstek. “Vroeger moesten we mensen doorverwijzen voor allerlei zaken, nu hebben wij bijna alles in eigen beheer. Dat bespaart de klant tijd en kosten. We willen het de klant op deze manier zo makkelijk mogelijk maken.”

Overkappingen De mooie en sfeervol ingerichte showroom geeft een duidelijk beeld van wat de Tuinkamer allemaal te bieden heeft. Het assortiment biedt een ruim aanbod tuinmeubelen, loungesets, barbecues, tuingereedschap, terrasverwarmers, verlichting, tuinaccessoires, potterie en zaden, maar ook spa’s, sauna’s en infraroodcabines. De showroom is onlangs uitgebreid met verschillende shop in shop’s van zonwering, maatwerk tuinmeubelen en spa’s en er is een ruim aanbod tuinkassen. Nieuw zijn de houtbouw tuinhuizen/schuren en overkappingen. “Wij zijn specialist in maatwerk ook voor de priëlen, tuinschuren en overkappingen. Het staat prachtig in elke tuin en overkappingen bieden bescherming tegen zon, regen en wind. Ze zijn er in alle maten en voor elke sfeer. Van advies tot ontwerp en van realisatie tot onderhoud, bij ons is alles mogelijk.”

Kracht Samen met het hoveniersbedrijf H2 Groen biedt de Tuinkamer een laagdrempelig concept voor tuinaanleg, onderhoud en projecten. De kracht van de Tuinkamer en H2 Groen is volgens Arjan het ontwerp. “We kijken naar de persoonlijke wensen van de klant, wat willen ze en in welke stijl. Het ontwerp maken we in 3D, zodat het voor de klant visueel voor te stellen is hoe hun tuin eruit gaat zien. Persoonlijke aandacht, advies, beleefdheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.” Met de zomer in aantocht kunt u gaan genieten van een prachtige tuin. Voor advies, aanleg of onderhoud kunt u altijd terecht bij de Tuinkamer, zowel in de showroom als op www.detuin-kamer.nl

De Tuinkamer, Weihoek 14, 4416 PX Kruiningen, 0113-572406, www.detuin-kamer.nl, info@detuin-kamer.nl

Daan Ras en Arjan Heijstek. FOTO JENINE HOOGLANDER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief