Gezond en fit de zomer in, Sportstudio Myoides helpt u op weg

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Sportstudio Myoides bestaat binnenkort 25 jaar. Eigenaar John Aertssen is na vijf jaar afwezigheid weer teruggekeerd en viert dit met een kennismakingsactie, een ledenactie en open dagen op 27 en 28 maart. In de zomer vindt er ook nog een kleine verbouwing plaats in de sportstudio.

DOOR JENNE HOOGLANDER

Bij sportstudio Myoides kunt u terecht voor individuele, medische en bedrijfsfitness. Met ruim 30 jaar ervaring krijgt u bij Sportstudio Myoides goede persoonlijke begeleiding, een eigen trainingsschema en voedingsadviezen. ?We willen vooral dat onze leden verantwoord sporten. Dat staat bij veel fitnesscentra tegenwoordig niet meer centraal?, vertelt eigenaar John Aertssen, ook wel bekend als John Fit. Hij ziet grote fitnessketens niet als concurrentie. ?Bij deze centra krijg je een soort telefoonabonnement. Je sluit een contract af en daarna moet je het maar zelf uitzoeken. Met alle gevolgen van dien. Verkeerd trainen of overstrekken is slecht voor je lichaam, het uiteindelijke doel wordt niet gehaald of erger nog, het resulteert in een nare blessure. Een stukje persoonlijke begeleiding en controle of men de oefeningen goed uitvoert, is van essentieel belang voor een gezond en fit lichaam.? John is erkend medisch sportinstructeur, personal trainer en allround sportinstructeur, hiervoor kreeg hij les van onder andere de bekende bodybuilder Willem Jonkman en kickbokser Peter Aerts.

Gratis kennismaking Van 1991 tot 2010 was John volop bezig met zijn sportstudio Myoides. In 2010 besloot hij zijn hart te volgen om naar zijn toenmalige vriendin in Kenia af te reizen. Hiervoor verhuurde hij zijn sportstudio vijf jaar. ?Helaas ben ik nooit vertrokken naar Kenia.? Omdat de studio al verhuurd was deed John de afgelopen vijf jaar andere dingen. Zo heeft hij gewerkt als medisch sportinstructeur. Nu John na vijf jaar weer terug is viert hij dit met een kennismakingsactie, een ledenactie en open dagen op 27 en 28 maart. ?Met de kennismakingsactie kun je tot en met 31 maart gratis komen sporten. Onze zeer gewaardeerde bestaande leden krijgen 25 euro retour als zij een nieuw lid aanmelden.? Dit weekend zijn er twee open dagen. De sportstudio is daarom vrijdag 27 maart open van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag 28 maart van 9.00 tot 17.00 uur.

Dumbells tot 54 kilo Sportstudio Myoides is dé specialist in kracht- en cardiotrainingen. In de studio hangt een ontspannen en prettige sfeer, er is een uitgebreid aanbod toestellen, airco en voldoende parkeergelegenheid. De studio heeft een zeer ruim aanbod gewichten en dumbells, tot wel 54 kilo. Deze zomer wordt de sportstudio ?opgepimpt? met een kleine verbouwing. ?Dit doen we in de bouwvak, zodat onze leden hiervan zo min mogelijk last ondervinden.? Onder deskundige begeleiding en met het juiste advies helpt sportstudio Myoides u graag op weg naar een mooi, gezond en fit lichaam.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.sportstudiomyoides.nl

Sportstudio Myoides, Noordzandstraat 30, 4401 CG Yerseke

Eigenaar John Aertssen is erkend medisch sportinstructeur. FOTO: JENINE HOOGLANDER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief