Voorinschrijving Koos Moerenhout Classic geopend

Sport en vereniging

STEENBERGEN - Na vier succesvolle edities zitten de leden van de organisatie van de Koos Moerenhout Classic boordevol moraal om de deelnemers aan de vijfde editie van de KMC, welke zal plaatsvinden op zaterdag 30 mei, weer een onvergetelijke dag te bezorgen.

Na eerdere aanpassingen in de diverse routes zijn deze voor de editie van 2015 ongewijzigd gebleven. Zodoende kunnen de deelnemers weer maximaal genieten van de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal. Zo zal er in 2015 op Goeree-Overflakkee ook weer buitendijks lang het Volkerak worden gereden. De eerste pauzepost op het havenhoofd in Oude Tonge was vorig jaar erg druk en hier zullen maatregelen genomen worden om voor een betere doorstroming te zorgen. Start en finish zijn wederom op de markt in het centrum van Steenbergen, waar de deelnemers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst na de geleverde inspanningen. Ook de komende editie zijn er weer vier uitdagende fietsroutes (85, 125, 160 en 200 kilometer) met rijk gevulde bevoorradingsposten zodat de deelnemers geen hongerklop oplopen.

2015 zal in het teken staan van het eerste lustrum van de Koos Moerenhout Classic. Ter gelegenheid van dit jubileum zullen er diverse extra activiteiten op de kalender staan. Koos Moerenhout: "Ik ben hartstikke trots dat we met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers kunnen uitkijken naar de lustrumeditie van het gezellige en betrokken fietsevenement dat de KMC inmiddels is geworden. Ik wil alle fietsliefhebbers dan ook graag uitnodigen om in te schrijven voor de KMC".

Tot en met 1 mei 2015 is de voorinschrijving weer geopend en kan iedereen weer inschrijven via de vernieuwde website van de Koos Moerenhout Classic: www.koosmoerenhoutclassic.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief